Skip to content

Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage op de werkvloer:
minimale tijdsinvestering, maximaal resultaat

Een stoelmassage op het werk is de perfecte manier om te ontstressen. Zodra mensen bij mij op de stoel zitten, valt alles van ze af. Een pijntje hier of daar laten wegmasseren, even je verhaal kwijt kunnen, dat is heel fijn tijdens een volle werkdag. Na een heerlijke ontspannen massage kom je met nieuwe energie en focus terug op de werkvloer.

Gezonde en ontspannen werknemers zijn gemotiveerder en productiever. Door aandacht te besteden aan de vitaliteit en werktevredenheid van je personeel kunnen depressie, burn-out en andere (fysieke) klachten worden voorkomen. Stoelmassage voor bedrijven is een investering die zichzelf terugverdient. Mensen voelen zich gezien en gewaardeerd door mijn vakkundige en liefdevolle aanraking.

Nationale Nederlanden en het ANP zijn vaste klant bij Savitur. Heeft jouw organisatie ook oog voor het welbevinden van de medewerkers? Kom vrijblijvend kennismaken in mijn professionele ruimte in het WTC in Den Haag.

Liever een afspraak voor stoelmassages op kantoor, ik kom met mijn professionele massagestoel graag ook bij jou langs op het werk.

Investering/ tarief stoelmassage

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor stoelmassages bij uw organisatie.

Investering/ tarief stoelmassage

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor stoelmassages bij uw organisatie.

Afspraak maken?

06 50 52 81 67
info@praktijksavitur.nl

Bezoekadres WTC

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag