Skip to content

Over mij / over savitur

Over Savitur

Hallo, ik ben Urmila Kisoen. Mijn interesse voor spiritualiteit, yoga en meditatie was al op jonge leeftijd gewekt. Geboren in Suriname en opgegroeid in Nederland kon ik deze honger naar meer diepgang in het leven voeden met mooie opleidingen en trainingen.

Zo volgde ik een training tot reiki master, leerde diverse massagetechnieken en deed een opleiding tot life coach. Ik verdiepte mijn kennis en kunde naast mijn baan bij Nationale Nederlanden, waar ik ruim twintig jaar heb gewerkt.

Een vervullender leven creëren

In 2014 heb ik Savitur, mijn praktijk voor holistische massage en coaching opgezet. Vanuit de passie om anderen te helpen bij het creëren van een meer ontspannen en vervullend leven. Savitur staat voor ‘zon’. De energie die daarbij hoort is warmte, licht en levenslust. Ik vind het belangrijk om dit zelf voor te leven.

Mijn oude werkgever (NN) werd mijn eerste klant voor stoelmassages. Zij onderkennen het belang van ontspannende stoelmassages voor hun personeel. Gelukkig zien steeds meer bedrijven dat lichaamsgerichte ontspanning op de werkvloer geen overbodige luxe is.

Nu bouw ik alweer 5 jaar met veel plezier aan mijn eigen praktijk. Naast mijn praktijkruimte aan huis heb ik een fijne werkplek in het WTC in Den Haag. Mijn werkwijze richt zich op het bevorderen van ontspanning, welzijn en innerlijk evenwicht.

Vitaal en veerkrachtig in het leven staan

Als lifecoach sta ik mijn cliënten bij in moeilijke en/ of cruciale perioden in het leven. Ik zie dit ales een bijzondere mogelijkheid om met de diepere vragen van het leven bezig te zijn. Door mijn eigen inzichten kan ik mezelf inzetten als instrument in het begeleiden van anderen. Ik verdiep me in mensen vanuit een open ruimte, zonder oordeel. Met de intentie dat ze vitaal en veerkrachtig in het leven kunnen staan.

Ben je op zoek naar een masseuse of lifecoach met een zonnig profiel?

 

Afspraak maken?

06 50 52 81 67
info@praktijksavitur.nl

Bezoekadres WTC

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag