Skip to content

Coaching

Savitur, lifecoaching met een licht en warm hart

Ben jij er al uit welke rode draad er door je leven loopt? Of kom je steeds dezelfde dilemma’s tegen? Soms komen levensvragen pas bovendrijven bij ingrijpende gebeurtenissen. Zoals (chronische) ziekte, verlies van een geliefde, door overlijden of scheiding. Slaat opeens de twijfel toe als je voor spannende keuzes staat? Of als je net nieuwe stappen hebt gezet, zoals samenwonen, je droombaan najagen?

Het is soms best een uitdaging om veerkrachtig en vitaal in het leven te staan. Of de weg daar naartoe terug te vinden. Dan is het fijn zijn als een coach een poosje met je meeloopt.

Levenservaring en kennis

Als lifecoach heb ik natuurlijk een opleiding gevolgd en daarnaast heb ik veel levenservaring opgedaan. Ook in mijn werk als masseuse geven cliënten me regelmatig een inkijkje in hun binnenwereld.

In de coachingsessies ondersteun ik jou in je persoonlijke proces en geef je handvatten die je helpen om te gaan met wat er op je pad komt. Misschien wil je meer zelfvertrouwen. Herontdekken waar je warm voor loopt. Of een andere weg inslaan, die vrijer en lichter voelt.

Jouw persoonlijke proces

In een coaching sessie of -traject gaan we uit van jouw persoonlijke hulpvraag. Die is niet altijd meteen helder. Dan is dat ons vertrekpunt. Ik begeleid je - vanuit gelijkwaardigheid - in de bewustwording van je eigen gedrag. Je krijgt van mij liefdevolle feedback in je persoonlijke proces naar meer balans.

Je houdt te allen tijde zelf de regie en verantwoordelijkheid. Je zelfvertrouwen groeit, omdat we uitgaan van jouw persoonlijke kracht en grenzen. Je komt tot weloverwogen keuzes bij het creëren van het leven dat bij jou past.

 

Investering life coaching

Intake/ duur
€ … inclusief/ exclusief btw
Vervolgsessie/ duur
€ … inclusief/ exclusief btw

Wil je gecoacht worden en ben je benieuwd of het klikt?

Afspraak maken?

06 50 52 81 67
info@praktijksavitur.nl

Bezoekadres WTC

Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag